Filosofie

U de best mogelijke mondzorg bieden – dat is in het kort de filosofie waar wij met onze praktijk voorstaan. Dat doen wij volgens een zorgvuldig opgesteld behandelconcept, waarbij we veel aandacht besteden aan duidelijke en eerlijke communicatie. Bij de behandelingen maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en materialen.

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen; preventie van problemen in de mond begint bij juiste voorlichting tijdens de periodieke controle of de mondhygiënebehandeling. Samen met u streven we naar een mooi, gezond en functioneel gebit.

We zijn er op onze beurt van bewust dat u ondanks uw inzet toch met problemen in de mond te maken kunt krijgen. In onze praktijk worden daarom met enige regelmaat röntgenfoto’s van het gebit gemaakt, zodat we kunnen zien of er gaatjes tussen de tanden en kiezen zijn ontstaan, of dat er misschien ontsteking zit.

Kindvriendelijk

Wij zijn een kindvriendelijke praktijk. Naast dat onze  praktijk een vriendelijke en warme uitstraling heeft, besteden wij extra aandacht en tijd aan kinderen. Wij vinden het belangrijk dat een bezoek aan de tandarts voor een kind leuk is en blijft. Door de modernste apparatuur toe te passen verloopt de behandeling zo comfortabel als mogelijk. Kinderen raken op deze manier snel vertrouwd met de tandarts en alles wat erbij hoort. Voor meer informatie over kindertandheelkunde in onze praktijk klikt u hier.

Spoedgevallen

In geval van een spoedgeval/pijnklacht streven wij er  altijd na om u dezelfde dag nog een afspraak te geven om een diagnose te stellen. Aan de hand van deze diagnose wordt in overleg bekeken of directe behandeling noodzakelijk is. Klik hier voor contactgegevens voor spoedgevallen.