Tandarts Diessen

Zoekt u een Tandarts Diessen? Tandheelkundig Centrum Moergestel biedt u de best mogelijke mondzorg en helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft. Onze praktijk in Moergestel bevindt zich op ongeveer 11 kilometer afstand vanaf het centrum van Diessen. De praktijk is daarom goed bereikbaar voor een Diessenaar! 

Bent u op zoek naar een Tandarts Diessen? Tandheelkundig Centrum Moergestel helpt u graag! Neem gerust contact op met de receptioniste door te bellen naar 013 – 513 19 48.

Bereikbaarheid

Tandheelkundig Centrum Moergestel is goed bereikbaar met de auto of de fiets. De praktijk bevindt zich in het oosten van Moergestel. Vanaf het centrum van Diessen is het ongeveer 15 minuten rijden met de auto of ongeveer 30 minuten fietsen. 

Openbaar vervoer

Reist u met het OV? Onze praktijk is goed bereikbaar met de bus doordat bushalte ‘Herengoedstraat’ zich op 1 minuut loopafstand bevindt van onze praktijk. 

Nieuwe patiënten

Wilt u zich inschrijven bij Tandheelkundig Centrum Moergestel? Wij nemen weer nieuwe patiënten aan! Tijdens u eerst bezoek wordt u gebit uitgebreid gecontroleerd. Indien nodig maken wij ook röntgenfoto’s zodat de tandarts uw gebit goed kan beoordelen. 

Heeft u nog geen tandarts in Diessen? Neem gerust contact op voor uw eerste afspraak bij Tandheelkundig Centrum Moergestel door telefonisch contact op te nemen.

Afspraak maken

Wilt u direct een afspraak inplannen? Dat kan online via het contactformulier of door telefonisch contact op te nemen met onze tandartspraktijk.

Afspraak annuleren

Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden door ten minste 24 uur voor aanvang van de behandeling telefonisch contact op te nemen. Bent u te laat met annuleren? Dan zijn wij genoodzaakt de kosten alsnog in rekening te brengen. 

Afspraken op een maandag kunnen uiterlijk op de vrijdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak op maandag kosteloos geannuleerd worden. Een afspraak op maandag om 15:00 kan dus uiterlijk op de vrijdag ervoor tot 15:00 geannuleerd worden. 

Afspraken op een dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag voor de feestdag geannuleerd worden. Een afspraak om 15:00 uur kan dus uiterlijk op de werkdag ervoor tot 15:00 uur geannuleerd worden. 

Behandelingen

Wij adviseren om ten minste twee keer per jaar naar de tandarts te gaan voor een controle. Zo worden eventuele gebitsproblemen tijdig verholpen en kunt u een mooi en gezond gebit behouden.

Onze tandartsen en mondhygiënisten staan voor u klaar en helpen u graag met de behandeling die u nodig heeft. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens bij onze Behandelingen.

tandarts-diessen

Angst voor de tandarts

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in de praktijk. Daarom kunt u het gerust aangeven als u last heeft van ‘Angst voor de tandarts’. Wij nemen graag de tijd om u gerust te stellen en alles goed uit te leggen. Tandheelkundig Centrum Moergestel heeft veel ervaring met Angst voor de tandarts en biedt verschillende mogelijkheden aan om de behandeling een stuk aangenamer te maken. U kunt bijvoorbeeld muziek luisteren tijdens de behandeling of een zalfje krijgen zodat u het prikje van de verdoving niet voelt. 

Wilt u weten wat wij allemaal kunnen doen om de behandeling aangenamer te maken? Kijk dan gerust eens op onze pagina ‘Angst voor de tandarts’ onder Behandelingen in het menu.