Tandartsassistente – PT – 8/16 uur per week – Moergestel

Ben jij die enthousiaste, energieke en gedreven tandartsassistent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben een plekje vrij voor jou!

Wat ga jij doen?
Als tandartsassistent assisteer je de tandarts bij de diverse behandelingen. Hierbij ligt de nadruk op implantologie. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en verantwoordelijk voor een goede administratie. Daarbij zorg je voor de naleving van de klinische protocollen en richtlijnen.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste tandartsassistent, die graag deel uit maakt van een hecht en divers team. Jij houdt het hoofd koel tijdens eventuele piekmomenten en je vindt het leuk om afwisselende taken en verantwoordelijkheden te hebben. Met jouw klantgerichtheid heet jij cliënten welkom, beantwoord jij hun vragen optimaal en stelt hen gerust. Jij tovert een glimlach op ieders gezicht! 

Wat breng jij mee?
Jij hebt 1 tot 3 jaar ervaring als tandartsassistent en bent in het bezit van het diploma tandartsassistent. Jij bent leergierig en je beschikt over een hoge mate van flexibiliteit en zelfstandigheid om de functie van tandartsassistent goed uit te kunnen voeren. Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift. Natuurlijk beschik jij ook over de vaardigheid om met verschillende computersystemen te werken, bij voorkeur Exquise. Daarbij ben jij beschikbaar op de dinsdag voor 8 uur, een extra dag is bespreekbaar.

Wie zijn wij?
Tandheelkundig Centrum Moergestel is een moderne praktijk, waarin cliënten voor alle facetten van de tandheelkunde terecht kunnen. Er wordt gewerkt met de meest moderne apparatuur en volgens de laatste inzichten. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Een essentieel onderdeel daarvan is de aandacht voor de cliënt en voor preventie, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Ons team bestaat uit meerdere tandartsen, mondhygiënisten, (preventie)assistentes, en een praktijkmanager.
Tandheelkundig Centrum Moergestel is onderdeel van GAEV Dental B.V.

Waar kan jij op rekenen?
Wij creëren een plezierige werkomgeving voor alle medewerkers. Binnen onze praktijk werken we dan ook op een ontspannen wijze, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. We zetten de juiste persoon op de juiste plaats, om zo het beste in iemand naar boven te halen en daarmee de best mogelijke mondzorg te bieden. Wij werken volgens de arbeidsvoorwaarden van de KNMT.

Naast een salaris conform de KNMT arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou 8% vakantiegeldopbouw, 23,5 vakantiedagen o.b.v. een volledig kalenderjaar en fulltime dienstverband, een woon-werkverkeer reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Daarnaast ontvang je een leuke attentie voor jouw verjaardag en voor Pasen en Kerst.

Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw CV met korte motivatiebrief per mail: recruitment@gaevdental.nl.
Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie.

Vragen
Inhoudelijke vragen over deze vacature kun je per mail stellen aan Suzanne van Es van de afdeling Recruitment via recruitment@gaevdental.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!